פרטים עלי

התמונה שלי
שלום, אני ערן, אופה, אוהב וחי לחם. מתגורר בפריס, נשוי, אבא לדריה ואירה, בנותי האהובות. במאפייה שלי, בלב הרובע ה-XV של פריס אני אופה לחמים ומאפים שאהובים עלי, כי יום בלי לחם, הוא יום בלי שמש. להתראות, ערן eran.boulanger@gmail.com

יום חמישי, 7 ביולי 2011

לכבוד הקיץ שהגיע

אמנם לא ממש קיץ, ומזג האויר קריר למדי, אבל הפריזאים כבר נטשו את העיר בהמוניהם. את מקומם תפסו (גם בהמוניהם) התיירים. כל העבודות הגדולות (תיקוני כבישים, חפירת תעלות ועוד עונשים) נדחות באופן מסורתי לתקופת הקיץ וזה בהחלט מפצה על השעמום בהרבה בלאגן.
בשורה התחתונה - מומלץ להתרחק ממרכז העיר, ביחוד עם רכב.
בשאר הרבעים: חניה בשפע.

גיל הכין לחם עם בירה גינס.

זהו לחם בעל אופי מיוחד - התוך מתקתק והטעם של הבירה מתרכז יותר בקראסט.
הוא מכיל בין השאר קמח מלא, שאור, ומולסה - וכמובן פיינט שלם של גינס.


החלטנו לקרא לו The Perfect Pint ולטעמי הוא יכול להתאים עם גבינות בשלות או בעלות טעם עז (בסגנון סטילטון), עם נקניקים מעושנים, אך גם עם דגים כמו סלמון או סרדינים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה